Praktijk Yonah

Coaching biedt leidinggevenden de mogelijkheid om met een onafhankelijke derde vrijuit te spreken over zowel ontwikkelingen op het werk als persoonlijke ontwikkelingen. Wij zijn een klankbord, houden waar nodig een spiegel voor en stimuleren groei en inzicht. 

WERKWIJZE coaching

Tijdens het eerste gesprek bespreken we uw situatie, de organisatiecontext, uw vraag en doelstelling. U ontvangt informatie en advies over de inhoud van het traject en het aantal gesprekken. U kunt de gesprekken combineren met Reiki. Ook kunt u gebruik maken van onze persoonlijkheids- vragenlijst de MBTI.

werkwijze Training & Opleiding op maat

In overleg met u ontwikkelen wij training, reflectie, intervisie en opleiding op maat voor leidinggevenden. Voorbeelden zijn: MBTI Training, Management een dimensie verder, Gespreksvoering, teamdag(en) en MT dag(en).

Ons uitgangspunt is: leidinggeven is geen 'techniek', maar een grondhouding. Tijdens een persoonlijke afspraak bespreken we graag uw vraag en de mogelijkheden.

Neem voor het maken van een afspraak of meer informatie gerust contact op via: 06-250 76 127. 
  

Ben je een manager die:

Wil groeien in persoonlijke effectiviteit, zelfvertrouwen en bewustwording?
Ontspannen en met meer plezier wil werken?
Gedrag van collega’s, medewerkers, teams, hoe lastig soms ook, wil gebruiken als spiegel voor persoonlijke groei?
Een positieve sfeer wil creëren en tegelijkertijd lastige kwestie niet uit de weg wil gaan?
Een goede balans wil vinden tussen werk en privé?

WERKWIJZE

De coaching ondersteunt in het vergroten van zelfkennis, bewustwording en persoonlijke effectiviteit. Ieder traject start met een intake gesprek van 1,5 uur. Tijdens dit gesprek bespreken we je persoonlijke situatie, je vraag en waar je behoefte ligt. Je ontvangt advies over de inhoud van het traject en het aantal gesprekken. Je kunt de gesprekken combineren met het ontvangen van reiki.

 

Neem voor het maken van een afspraak of meer informatie gerust contact op via: 06-135 820 65.