Praktijk Yonah

[html ]

Middels coaching & training bieden wij ondersteuning en stimulans bij functionele en persoonlijke ontwikkeling. Bijvoor­beeld bij het door­breken van een patroon, het ontwikkelen van vaardigheden of in situaties waar werkdruk, vermoeidheid of privé problemen een rol spelen.

Wij verzorgen Coaching & Training op maat. Een paar coachingsgesprekken kunnen al voldoende zijn om een volgende stap succesvol te zetten. Training biedt de mogelijkheid om groepsgewijs ontwikkelingen in gang te zetten. 
 

WERKWIJZE coaching

Tijdens het eerste gesprek bespreken we uw situatie, de context waarbinnen u werkzaam bent en het doel van het traject. U ontvangt advies over de aard en het aantal gesprekken. U kunt de gesprekken combineren met de MBTI (persoonlijkheidsvragenlijks) en of met Reiki.

Werkwijze training

In over­leg met de opdracht­gever en het team bek­ijken we wat de wensen zijn en wat het doel is van de Training of Workshop. Daarna maken we een plan op maat. De aard en door­loop­tijd van de training hangt af van de vraag­stelling en gekozen werkwijze.

Neem voor het maken van een afspraak of meer informatie gerust contact op via: 06-135 820 65.

 

 

[/html]