Praktijk Yonah

Mijn naam is Petra Kemkers. Ik ben afgestudeerd Organisatie Antropoloog en sinds ca. 10 jaar werkzaam als Coach en Trainer. Daarvoor was ik werkzaam als Consultant en HR Manager.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in mensen, in wat ons beweegt. Ik dring graag door tot kwesties en breng ze terug tot de kern van de zaak. Waar gaat het werkelijk om en waarom? In mijn werk met mensen ligt de nadruk op het vergroten van zelfkennis, bewustzijn en groei.  

Na voltooiing van de reguliere opleidingen tot Coach en Trainer, kwam ik ca. 9 jaar geleden  in aanraking met toegepaste- en Oosterse Wijsbegeerte, Reiki en Meditatie. Ik was en ben verwonderd over wat Reiki en Meditatie doen. De oude kennis die erin verborgen ligt en tegelijkertijd de eenvoud ervan.

Ik pas het graag toe binnen coaching & trainingstrajecten. Ontwikkelingen verlopen sneller en gemakkelijker. Ik zie het als een vruchtbare samenwerking tussen oost en west: de wijsheid en mystiek vanuit het oosten met het organisatievermogen en daadkracht vanuit het westen.

Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan gerust contact op via: 06-250 76 127.  

 

Mijn naam is Petra Kemkers. Ik ben afgestudeerd organisatie-antropoloog en werkzaam als coach & trainer. Naast mijn werk bij praktijk Yonah ben ik tevens werkzaam bij Hermeion bureau voor organisatie- en managementontwikkeling.

Toen ik na de eerste jaren werkervaring in een goede baan was beland met een goed salaris en loopbaanperspectieven drong steeds meer de vraag bij me op: “is dit het nou?” ‘Het plaatje’ waarnaar ik mij onbewust steeds meer had gevoegd, bleek voor mij een illusie. Het was misschien wel wat mijn hoofd wilde, maar mijn hart en mijn ziel wilden iets anders.

Dit besef bracht mij op de weg terug naar mezelf. Ik was op zoek naar waarheid over mezelf, het leven en het universum. Vragen uit de kindertijd drongen zich op: hoe zit het universum in elkaar? waarom zijn we op aarde? wie ben ik? wat kan ik? wat past bij mij?

Het principe ‘zoekt en gij zult vinden’ bleek geen illusie. Mijn zoektocht bracht me bij mijn huidige spirituele leraar bij wie ik inmiddels alweer heel wat jaren ‘in de leer’ ben. Met de start van mijn spirituele opleiding kwam mijn leven onmiddellijk in beweging. Ik kreeg een baan als coach & trainer en begon mezelf te hervinden.

Mijn motto is dan ook: In de ontplooiing van wie je bent, ligt het ware geluk!

Het is echter wel fijn wanneer je daarbij onderweg op gezette tijden goede raad en daad mag ontvangen. In mijn werk met mensen ligt de nadruk op het vergroten van zelfkennis, inzicht in de eigen rol en kwaliteiten. Diepgang en praktisch en concreet handelen gaan daarbij hand in hand.