Praktijk Yonah

Reiki en Meditatie kunnen indien gewenst onderdeel uitmaken van onze begeleiding. Ook kunt u kiezen voor een losse reikibehandeling of om deel te nemen aan een meditatiegroep. Onderstaand vindt u meer informatie.

Reiki

Reiki betekent 'kracht van de zon', universele levensenergie. Het is een uit Japan afkomstige geneeswijze. Reiki kan via de handen worden doorgegeven. Een behandeling werkt rustgevend en genezend, spanningen nemen af of verdwijnen. Reiki heeft een positieve invloed op de gehele mens: op het lichaam, de geest, de emoties en de intu├»tie. Het versterkt het contact met jezelf en helpt tevens bij het verwerken van onverwachte ervaringen.

Meditatie

Wie meditatie wil ervaren, moet haar beoefenen. Universele meditaties hebben tot doel het evenwicht te herstellen tussen de innerlijke en de uiterlijke wereld; weer in harmonie met de natuur te leven. Stoppen met de geest te versnipperen, leren gericht en aandachtig bezig te zijn in het leven.

Meditatie is duizenden jaren oud. Meditatie is het stil worden van de bewuste activiteiten. Er wordt daardoor iets zichtbaar dat er altijd al is geweest. Je wordt door meditatie niet een ander mens maar degene die je altijd al bent geweest.